07:28 27.02.2022

Абрамович передав управління "Челсі" піклувальникам благодійного фонду клубу

1 хв читати
Абрамович передав управління "Челсі" піклувальникам благодійного фонду клубу

Власник англійського ФК "Челсі" російський олігарх Роман Абрамович заявив, що передає управління футбольним клубом піклувальникам благодійного фонду команди.

"Протягом майже 20 років володіння футбольним клубом "Челсі" …я завжди приймав рішення, виходячи з інтересів клубу. Ось чому сьогодні я передаю піклувальникам благодійного фонду "Челсі" керівництво та турботу про клуб. Вважаю, що нині вони краще дбатимуть про інтереси клубу, гравців, персоналу та вболівальників", - наводяться слова Абрамовича на сайті лондонського клубу в суботу.

Напередодні головний тренер "Челсі" німець Томас Тухель сказав у відповідь на критику вболівальників і британців на адресу клубу: "Ми не повинні вдавати, що проблеми немає. Ситуація жахлива для всіх. Ніхто не очікував такого, це здається нереальним".

"Можливо люди зможуть зрозуміти мене як тренера та гравців як футболістів – ми не розуміємо того, що відбувається і наскільки у всьому цьому замішаний власник. Ми не відчуваємо відповідальності за те, що відбувається. Це жахливо, у цьому не може бути сумніву, що війна в Європі для мене немислима впродовж тривалого часу", - заявив Тухель.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Берінчик виграв титул чемпіона світу з боксу за версією WBO в легкій вазі

Усик переміг Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу

УСИК СТАВ АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ СВІТУ З БОКСУ В НАДВАЖКІЙ ВАЗІ

Ольга Харлан виграла "срібло" в Пловдиві

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули вже 456 українських спортсменів і тренерів

Світоліна пройшла в 1/8 фіналу турніру WTA 1000 у Римі

Ломаченко повернув собі титул чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF

Україна вимагає відсторонити від олімпійської кваліфікації екіпажі російських і білоруських веслувальників - НОК

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА