14:26 26.07.2019

Правоохоронці затримали злодіїв, які вкрали 80 м кабелю урядового зв'язку в Києві

1 хв читати

Під час опрацювання Дніпровського району Києва оперативники столичної поліції простежили за підозрілими чоловіками і жінкою, які в подальшому проникли до телефонного колодязя і вирізали близько 80 метрів дротів урядового зв'язку.

"Зловмисниця за допомогою інструментів вирізала близько 80 метрів кабелю. Після чого чоловіки перерізали вказаний кабель на шматки, та поскладавши все до сумки, всі троє ринулися тікати з місця злочину", - повідомляє Відділ комунікації поліції Києва в п'ятницю.

За інформацією поліції, зловмисниками виявилися 24-річна місцева жителька і двоє уродженців іншої держави, 1956-го і 1976 років народження. Всі троє раніше потрапляли в поле зору правоохоронців за крадіжки та зберігання наркотиків.

Слідчі вилучили у зловмисників викрадений кабель урядового зв'язку та засоби вчинення злочину. Завдано шкоди на суму 20 тис. грн.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 і ч. 3 ст. 185 (замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Поліція перевіряє причетність затриманих до аналогічних злочинів у Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА