15:44 20.05.2020

Телеканал "Рада" розпочинає мовлення на територіях із особливим режимом мовлення - у Донецькій, Луганській областях та в частині Криму

1 хв читати
Телеканал "Рада" розпочинає мовлення на територіях із особливим режимом мовлення - у Донецькій, Луганській областях та в частині Криму

Парламентський телеканал "Рада" з 20 травня розпочинає мовлення на територіях із особливим режимом мовлення, повідомляє Інформаційне управління Апарату Верховної Ради.

"У рамках розвитку цифрового телебачення Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України видала парламентському телеканалу "Рада" дозвіл на тимчасове мовлення на територіях із особливим режимом мовлення", - йдеться в повідомленні інформуправління, оприлюдненому в середу.

У повідомленні наголошується, що цифрові передавачі стандарту DVB-T2 встановлені на телевежі у Херсонській, Донецькій та Луганській областях.

Із 20 травня сигнал телеканалу "Рада" поширюватиметься в Краматорську, Авдіївці, Вугледарі, Гірнику, а також в населених пунктах Покровського, Мар'їнського, Ясинуватського та Слов'янського районів Донецької області.

На Луганщині телеканал "Рада" буде доступний у Луганську та Станично-Луганському районі.

На Херсонщині телеканал зможуть дивитися мешканці Скадовського, Каланчацького, Каховського та Чаплинського районів, а передавач, встановлений у селі Чонгар, забезпечить сигнал телеканалу "Рада" у місті Армянську, а також в Джанкойському та Красноперекопському районах АР Крим.

Найближчим часом планується поліпшити якість сигналу телеканалу "Рада" у містах Волноваха, Маріуполь і Бахмутівка.

Згідно з українським законодавством території з особливим режимом мовлення - це райони, які межують з тимчасово окупованими територіями України, Автономною Республікою Крим, Севастополем, окремими районами Донецької та Луганської областей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА