13:35 18.02.2021

"Vodafone Україна" запустив короткий номер гарячої лінії з питань профілактики самогубств

2 хв читати
"Vodafone Україна" запустив короткий номер гарячої лінії з питань профілактики самогубств

Оператор мобільного зв'язку компанія "Vodafone Україна" став партнером проекту Lifeline Ukraine і запустив для своїх абонентів короткий номер 7333 для дзвінків на гарячу лінію з питань профілактики самогубств і підтримки психічного здоров'я.

Як зазначається в повідомленні компанії в четвер, гаряча лінія спрямована, насамперед, на ветеранів і членів їхніх сімей, але психологічну допомогу може отримати кожен абонент "Vodafone Україна", який цього потребує.

Дзвінки на короткий номер 7333 безкоштовні для абонентів оператора.

Гаряча лінія працює 24 години на день, 7 днів на тиждень.

Lifeline Ukraine - національна професійна лінія з питань профілактики самогубств і підтримки психічного здоров'я.

"Vodafone Україна" був першим оператором, який приєднався до цієї важливої ініціативи партнерів. Ми підтримуємо Lifeline Ukraine і хочемо, щоб завдяки технологіям зв'язку кожен наш абонент міг отримати необхідну допомогу, і медичну, і психоемоційну", - зазначає начальник відділу зв'язків із громадськістю "Vodafone Україна" Вікторія Рубан.

Оператор наголошує, що кожному, кого переслідують депресія або думки про самогубство, кому ні з ким цим поділитися, лінія пропонує першу емоційну допомогу.

Професійні фахівці гарячої лінії Lifeline Ukraine надають психоемоційну підтримку і в разі телефонного звернення, і в разі запиту в чаті на сайті Lifeline Ukraine, на сторінці Facebook і в Telegram-каналі.

Лінія Lifeline Ukraine працює з серпня 2019 року. За цей час вона отримала понад 9000 звернень і надала 6000 годин консультацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА