13:18 06.07.2021

Данілов про можливість закриття телеканалу "Інтер": Розберемося зі структурою власності, тоді подивимося

1 хв читати
Данілов про можливість закриття телеканалу "Інтер": Розберемося зі структурою власності, тоді подивимося

Рада національної безпеки і оборони України має намір "розібратися зі структурою власності" телеканалу "Інтер", перш ніж розглядати питання можливого впровадження санкцій щодо каналу, заявляє секретар РНБО Олексій Данілов.

В інтерв'ю українському виданню Forbes на запитання, чи закриє РНБО телеканал Дмитра Фірташа "Інтер", Данілов завив: "Крім "Інтера", працюють багато каналів, які не всім подобаються, але жодної вибірковості немає. Головне, щоб були докази. Розберемося зі структурою власності "Інтера", тоді подивимося".

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський указом від 24 червня затвердив рішення РНБО про впровадження персональних санкцій, зокрема проти українського бізнесмена Фірташа.

Крім того, було позбавлено ліцензії на розробку родовища апатит-ільменітових руд Стремигородське в Житомирській області, видане на термін з 2004-го до 2032 року ТОВ "Валки-Ільменіт", що входить у титановий бізнес Group DF.

За даними українських ЗМІ, в лютому 2013 року компанія GDF MEDIA LIMITED, що входить до групи компаній Дмитра Фірташа Group DF, придбала компанію U.A. Inter Media Group Ltd (об'єднує телеканали Інтер, Інтер+, К1, К2, Мега, НТН, Піксель, Enter-фільм і Zoom).

Джерело: https://forbes.ua/company/novaya-vetv-vlasti-kak-rabotaet-snbo-kotoroe-vvodit-sanktsii-protiv-grazhdan-ukrainy-intervyu-s-alekseem-danilovym-06072021-1969

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА