18:27 25.08.2021

"Vodafone Україна" реалізував функцію дистанційної заміни SIM-картки в застосунку

1 хв читати
"Vodafone Україна" реалізував функцію дистанційної заміни SIM-картки в застосунку

Мобільний оператор "Vodafone Україна" запустив функцію дистанційної заміни SIM-картки для клієнтів передоплати у застосунку My Vodafone.

Як наголошується в повідомленні компанії в середу, можливість дистанційної заміни SIM-картки доступна для абонентів, які користуються мобільними пристроями на платформі ОС Android, а через деякий час стане доступною і для iOS.

"Нова можливість актуальна для клієнтів, у яких є смартфон із підтримкою 4G, які проживають у зоні 4G, але SIM-картка яких не має підтримки технології зв'язку четвертого покоління", - наголошує оператор.

Скористатися новою функцією програми можна в розділі "Послуги" (підрозділ "Операції з SIM-карткою"). Якщо такої можливості в застосунку немає, його потрібно оновити.

Для проведення заміни SIM-картки потрібно попередньо придбати стартовий пакет "Vodafone Україна".

Якщо заявка подана в період 9:00-21:00, то протягом години після її подачі клієнту зателефонує оператор контакт-центру, щоб підтвердити інформацію та знизити ризик шахрайства. Якщо заявка буде подана в інший час, дзвінок відбудеться вранці після 9:00.

Заміна проводиться лише за основним номером телефону клієнта, за яким він авторизований у застосунку. Заміна SIM-картки можлива, лише якщо у абонента є активна стара картка.

"Vodafone Україна" - другий найбільший оператор мобільного зв'язку в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА