11:14 23.09.2021

Топ-менеджер із технологій Facebook піде у відставку, його наступник розвиватиме "метавсесвіт"

1 хв читати
Топ-менеджер із технологій Facebook піде у відставку, його наступник розвиватиме "метавсесвіт"

Головний директор із технологій Facebook Inc. Майк Шрепфер залишить свою посаду у 2022 році. Його замінить Ендрю Босворт, який нині очолює відділ інформаційно-технічного обладнання Facebook, написав Шрепфер у своєму акаунті у Twitter у середу.

Поки що Шрепфер залишиться в компанії на умовах часткової зайнятості й присвятить свій час переважно залученню нових талановитих технічних співробітників, а також продовжить розвивати проекти у сфері штучного інтелекту.

Очікується, що Босворт на новій посаді продовжить розвивати технології віртуальної реальності й посилить цей напрям діяльності компанії. На початку цього року Facebook оголосила про запуск у своєму підрозділі Oculus проекту зі створення так званого метавсесвіту, що представляє собою віртуальний простір, в якому люди можуть зустрічатися один з одним, використовуючи окуляри віртуальної реальності.

Акції Facebook подорожчали на 0,6% за підсумками додаткових торгів на біржі Nasdaq у середу. З початку поточного року їх вартість збільшилася на 26%.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА