14:14 10.05.2024

Український Червоний Хрест заявляє про свою рішучість у боротьбі з корупцією та іншими порушеннями корпоративних норм

2 хв читати

Український Червоний Хрест рішуче налаштований на боротьбу з корупцією та іншими порушеннями корпоративних норм, заявила голова Київської міської організації Українського Червоного Хреста Тетяна Гоєнко під час  брифінг у пресцентрі ІА “Інтерфакс-Україна” у п’ятницю. Організація наголошує на своїх високих стандартах надання гуманітарної допомоги та підтримки громади, підкреслюючи нульову толерантність до будь-яких маніпуляцій та корупційних дій.

За її словами, після отримання інформації про можливі неправомірні дії екс-голови Печерської районної організації Українського Червоного Хреста, організація провела внутрішнє розслідування, що підтвердило факти порушень. В результаті, екс-голова була відсторонена від посади та пізніше звільнена.

На основі отриманих доказів Український Червоний Хрест звернувся до правоохоронних органів, і зараз триває досудове розслідування. Для забезпечення прозорості та відкритості, деталі розслідування залишаються конфіденційними.

Організація також активно співпрацює з правоохоронними органами, підкреслюючи свою готовність забезпечувати безпеку та добробут громади. “У цей непростий час Український Червоний Хрест підтримує принципи чесності та відкритості, надаючи можливість громадянам повідомляти про будь-які порушення через Лінію добропорядності”, - додала Тетяна Гоєнко.

Лінія добропорядності дозволяє у безпечний спосіб звертатися із скаргами або повідомленнями про будь-які недоліки, і кожне повідомлення розглядається з усією серйозністю. Громадяни можуть звертатися за допомогою на гарячу лінію, захищений веб-портал або електронну пошту, забезпечуючи свою анонімність. 

Телефон гарячої лінії 0 800 357 100

Посилання на портал Лінії добропорядності: https://redcross.ethics.help/web/uk

Всі канали зв'язку захищені, і анонімність гарантована.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чи потрібна мілітаризація українського суспільства: ставлення громадян

Оцінка громадської думки щодо діяльності українських органів влади, ефективності управління та напрямків розвитку країни

Ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

Презентація Другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Динаміка зовнішньої і внутрішньої політичної ситуації довкола війни

Брифінг голови Київської міської організації Українського Червоного Хреста Тетяни Гоєнко щодо підозр у неправомірній діяльності колишньої керівниці районної організації Українського Червоного Хреста в Києві

У Київраді планують заблокувати захист зелених зон

Кадрові та структурні зміни в українській владі. Що за ними?

Прес-конференція засновників Громадської спілки "Маніфест 42" на тему "Тилові силовики проти бізнесу: корупційний тиск продовжується"

В Україні різко зменшується чисельність вовків

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА