15:48 08.04.2022

Автор ГАЛИНА ЯНЧЕНКО

Проект "Добробат" – шукаємо добровольців для відбудови країни!

2 хв читати
Проект "Добробат" – шукаємо добровольців для відбудови країни!

Галина Янченко, заступниця голови фракції "Слуга Народу", голова Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань захисту прав інвесторів, заступниця голови Антикорупційного комітету ВРУ
 

Київщина поступово повертається до життя після окупації російською армією. А весь світ жахнувся побаченому в Бучі, Гостомелі, Ірпені. Попереду для всіх нас ще багато потрясінь: тривають рятувальні роботи у селищі міського типу Бородянка на Київщині. Містечко, де немає жодного військового об’єкту, було практично вщент зруйноване російськими авіабомбами.

Вже незабаром нам доведеться відбудовувати всю країну від наслідків війни.

Якнайбільша шкода та максимальне знищення всього, що трапляється на шляху, є однією з тактик російської армії на рівні з терором цивільного населення. Вони руйнують міста заради забави та залякування, бо звикли жити у бруді, розрусі та занепаді.

А наше спільне завдання якнайшвидше повернути зруйнованим українським  містам, селищам та селам нове життя. Саме тому, вже зараз ми з командою долучаємось до проекту Віктора Андрусіва "Добробат".

Головним завданням проекту є вже сьогодні почати формувати добровольчі будівельні батальйони, які допомагатимуть привести до ладу будівлі, пошкоджені рашистськими злочинцями. Допомагати людям на волонтерських засадах відновлювати їх житло та поступово повертатись до мирного життя.

До проекту можуть долучитись всі, хто відчуває в собі сили та бажання допомагати відновлювати країну після російської орди.

"Саме зараз ви можете стати частиною команди та направитись з великою та шляхетною місією – відродити усе зламане та порушене. Проект відкритий для всіх фахівців, любителів та просто мрійників, які готові працювати заради спільної мети," - коментує ініціатор проекту Віктор Андрусів.

Першою місією, яку проведе команда "Добробату", стане допомога мешканцям містечка Бородянка. Якщо ви також хочете долучитись до відновлення міста та допомозі його мешканцям, реєструйтеся у боті:

https://t.me/dobrobat_in_ua_bot

Україна вже здивувала весь світ, коли змогла встояти проти російських нелюдів. Нам давали 3 дні, а ми тримаємось і даємо рашистам по зубам вже півтора місяці. І я впевнена у нашій перемозі та захоплююсь мужністю наших воїнів.

Так само ми здивуємо весь світ своєю здатністю швидко відновити країну. Бо ми любимо Україну та докладемо всіх зусиль, щоб навести лад у себе вдома. Долучайтесь до відбудови!

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

КОСТЯНТИН БОНДАРЄВ

Вибори до Європарламенту: збільшення ваги євроскептиків, але не критично

ЛЮДМИЛА КРІПКА

Якісний цемент для відбудови України

СЕРГІЙ СИЛІН

Мікрогенерація - шлях до автономності родин. Наявні можливості в Україні - до 10 ГВт на місяць

БОГДАН ДОВЖЕНКО ГРИГОРІЙ КУКУРУЗА

Чорна труба на 100 мільярдів за рік

ІРИНА ОЗИМОК

Як містам не програти боротьбу за молодь

ОЛЬГА ОНІЩУК

Які методи майнової агресії використовує росія для захоплення власності українців на ТОТ?

ДАНИЛО ГЕТМАНЦЕВ

Півроку керованого гнучкого курсу  - перші підсумки

МИКОЛА ФІЛОНОВ

За кулісами російського дискурсу: Як "виграла-програла" ФСБ від подій в "Крокусі"

АНДРІЙ ЄРМАК

А.Єрмак про гарантії безпеки для України: "Від скепсису до підписання 8-ї угоди"

ДМИТРО КЛІМЕНКОВ

Півроку в Міноборони: перші підсумки реформи закупівель для ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА