16:07 30.12.2017

Медіа Група Україна розпочинає ексклюзивну дистрибуцію в Україні серіального контенту HBO, Showtime, Starz

2 хв читати

«Медіа Група Україна» розпочинає ексклюзивну дистрибуцію в Україні серіального контенту HBO, Showtime, Starz та інших мейджорів у партнерстві з Амедіатекою - лідером сегмента в країнах СНГ. Про це МГ Україна повідомила в офіційному пресс-релізі у суботу. 

29 грудня платформа OLL.TV відкриває підписку на серiальний сервіс Амедіатека. Вартість складе 99 гривен на місяць, всього у підписку увійдуть більше 100 найменувань, по декілька сезонів, що складе більше 2 000 годин з регулярним поповненням та прем'єрами.

«Для Медіа Групи - це ще один фундаментальний крок у посиленні українського ринку дистрибуції ексклюзивного легального контенту. Для самого ринку - це справжня подія. Досі найпопулярніший світовий серіальний контент в Україні фактично був відсутній. Рідкісні прем'єри таких стрічок, як «Ігри престолів», «І мертві підуть» та ін., вдавалося побачити тільки на окремих платних телеканалах. Серіальний VOD-контент дивитись немає де. Першу спробу вирішити ситуацію зробив Netflix, але його продукція не адаптована належним чином для України: починаючи з асортименту та мови і закінчуючи ціною", - заявив директор з розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Олексій Куракін.

Він додав, що це не просто бібліотека актуального контенту, а регулярні прем'єри нових серіалів, сезонів і серій - у більшості випадків одночасно зі світовими.  Ціна місячної передплати майже втроє менша, ніж у Netflix – лише 99 гривень. Всі серіали вже з російськомовним озвучуванням, і група планує зробити українську адаптацію для найпопулярніших продуктів.

ТОВ «Медіа Група Україна» – медіа-холдинг, який об'єднує національний телеканал загального інтересу «Україна», телеканал НЛО TV, Індиго TV, тематичні канали «Футбол 1» / «Футбол 2», канали «Донбас», «34 канал», «Сигма», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз»(OLL.TV, Xtra TV, Ukraine.TV), продакшн-компанії «Теле Про», холдинг «Сьогодні Мультимедіа».

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дефіцит е/е зменшився через потепління, але залишається суттєвим ввечері та вночі - "Укренерго"

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА