18:28 27.03.2018

Український ринок пива вперше за 9 років стабілізувався

2 хв читати
Український ринок пива вперше за 9 років стабілізувався

Український ринок пива вперше за дев'ять років призупинив падіння та стабілізувався, вважає генеральний директор Carlsberg Ukraine Євген Шевченко.

"За нашою внутрішньою оцінкою, український ринок пива вперше за дев'ять років призупинив своє падіння та стабілізувався. Потужності Carlsberg Ukraine не завантажені на 100%. Тому ми фокусуємося не лише на пивному ринку, а й на розвитку сидру і безалкогольного портфеля - квасу та інших напоїв", - зазначив він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

При цьому гендиректор додав, що виробничих потужностей компанії повною мірою достатньо для всіх категорій.

Як зазначив Є.Шевченко, останні три роки спостерігається тенденція до зростання преміального та суперпреміального сегментів, але, як і раніше, близько 70% ринку займають середньо- та низькоцінова категорії пива.

"Carlsberg планує розвивати всі бренди портфеля, відповідаючи попиту. Цього року компанія вже встигла запустити два нові продукти: Robert Doms Golden Ale та "Львівське кнайпа живе", а також запропонували Kronenbourg 1664 Blanc у новому форматі - матовій банці 0,33 л", - розповів гендиректор, додавши, що "випуском цих продуктів у 2018 році компанія не має наміру обмежуватися".

Як повідомлялося, частка компанії Carlsberg Ukraine на українському ринку пива становила в 2017 році 31,1% у натуральному виразі, що на 0,3 п.п. вище, ніж у 2016 році.

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group - однієї з провідних пивоварних груп у світі, продукція якої продається більш ніж у 150 країнах.

До складу групи Carlsberg в Україні входять три пивоварні заводи в Запоріжжі, Києві та Львові.

У країні компанія представляє бренди "Львівське", Baltika, "Арсенал", Tuborg, Carlsberg, "Жигулівське Запорізького розливу", "Хмільне", "Квас Тарас", Somersby, Guinness, Harp, Warsteiner, Grimbergen, Seth&Riley's Garage, Harp та ін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА