08:51 28.03.2018

Нафта Brent подешевшала до $ 69,6 за барель

2 хв читати
Нафта Brent подешевшала до $ 69,6 за барель

Ціни на нафту еталонних марок продовжують знижуватися в середу на даних про зростання запасів палива в США на минулому тижні, повідомляє MarketWatch.

Травневі ф'ючерси на нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures подешевшали на $ 0,47 (0,67%) - до $ 69,64 за барель. На торгах у попередній день їх ціна опустилася на $ 0,01 (0,01%) і становила на закриття $ 70,11 за барель.

Котирування ф'ючерсів на нафту WTI на травень вранці в середу зменшилися на $ 0,58 (0,89%) - до $ 64,67 за барель. За підсумками минулої сесії їх ціна знизилася на $ 0,3 (0,46%), завершивши торги на позначці $ 65,25 за барель.

Американський інститут нафти (API) у вівторок повідомив про те, що обсяг запасів нафти в США минулого тижня підскочив на 5,3 млн барелів. Інститут отримує інформацію від операторів НПЗ, нафтосховищ і трубопроводів на добровільній основі.

Офіційні дані міністерство енергетики США опублікує в середу ввечері. Експерти, опитані S & P Global Platts, в середньому прогнозують підвищення запасів на 1 млн барелів.

За даними API, за минулий тиждень резерви бензину скоротилися на 5,8 млн барелів і дистилятів - на 2,2 млн барелів. При цьому аналітики очікують, що офіційна статистика покаже падіння даних обсягів відповідно на 2 млн барелів і 1,9 млн барелів.

"Ми очікуємо, що ситуація з дефіцитом поставок (на світовому нафтовому ринку - ІФ), що склалася за останні пару кварталів, поступиться надлишку, в основному, за рахунок сильного зростання американських поставок", - йдеться в повідомленні Barclays.

Ціна вересневого контракту на нафту на Шанхайській міжнародної енергетичної біржі INE впала в середу на 4,7% - до 406,5 юаня за барель.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА