17:08 21.05.2018

lifecell спільно з MEGOGO має намір з III кв. запустити розважальний Wi-Fi-сервіс "Портал кіноподорожей" у потягах "Інтерсіті"

2 хв читати
lifecell спільно з MEGOGO має намір з III кв. запустити розважальний Wi-Fi-сервіс "Портал кіноподорожей" у потягах "Інтерсіті"

 Оператор мобільного зв'язку компанія lifecell спільно з сервісом онлайн-кінотеатрів MEGOGO планують запустити розважальний Wi-Fi-сервіс "Портал кіноподорожей" для пасажирів швидкісних поїздів "Інтерсіті" у третьому кварталі 2018 року, повідомив оператор.

Пілотний запуск "Порталу кіноподорожей" для пасажирів "Інтерсіті" стартував 19 травня для пасажирів поїзда №743, що слідував за маршрутом Київ - Львів. Його пасажири отримали тестовий безкоштовний доступ до перегляду фільмів і мультфільмів із добірки партнера проекту онлайн-кінотеатру MEGOGO на власних гаджетах через спеціальне Wi-Fi-підключення.

"Портал кіноподорожей" містить відеоколлецію для кожного пасажира: мультфільми для дітей, екшен-фільми, комедії, драми. Рішення реалізовано на обладнанні Hewlett-Packard. Всі пасажири автоматично потрапляють на портал, підключившись до Wi-Fi-мережі Cinema Travels Portal або за допомогою QR-коду ", - зазначається в повідомленні.

Під час першого рейсу з "Порталом кіноподорожей" до платформи одночасно підключилися 349 пасажирів, 130 з яких переглядали фільми. Максимальна швидкість при перегляді - 179 Мбіт/с.

Тестовий період роботи платформи в одному потязі триватиме два місяці. Після цього lifecell планує розширити новий сервіс й на інші рейси "Інтерсіті", пасажирам буде запропоновано більш широкий функціонал, що передбачає доступ до аудіо і електронних книг, ігор, музики.

Lifecell - третій за величиною мобільний оператор в Україні.

За підсумками 2017 року компанія отримала 503,6 млн грн чистого збитку проти 928,3 млн грн чистого прибутку в 2016 році.

Компанія Turkcell (Туреччина) володіє 100% акцій ТОВ "Лайфселл".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА