21:02 25.06.2018

Микольська в Лондоні обговорить розширення українського експорту до Великої Британії

1 хв читати
Микольська в Лондоні обговорить розширення українського експорту до Великої Британії

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі, торговий представник України Наталія Микольська у рамках робочого візиту до Лондона обговорить питання розширення українського експорту до Великобританії.

"У Лондоні заплановані зустрічі з представниками Міністерства закордонних справ і Міністерства міжнародної торгівлі Великобританії щодо перспектив і модальностей розширення доступу українських товарів і послуг на британський ринок", - написала вона на своїй Facebook сторінці у понеділок.

Н.Микольська нагадала, що експорт товарів до Великобританії за підсумками січня-квітня цього року становив $186,7 млн, що на $25,7 млн більше, ніж за аналогічний період минулого року. "В експорті України до Великобританії з'явилися 204 нові товарні позиції, це додаткові $9,4 млн експорту товарів", - зазначила торговельний представник України.

Пізніше в МЕРТ України уточнили, що серед нових торгових позицій: "вуглеводні циклічні, бензол ($4,5млн), напівфабрикати зі сталі з масовою часткою вуглецю 0,25% ($912,9 тис.), судна вантажні і вантажопасажирські ($435,7 тис.), костюми спортивні з синтетичних і штучних волокон ($390,5тис.), електричне обладнання, сигналізаційне обладнання для залізниць та трамвайних колій ($378,9тис.), літаки та інші літальні апарати масою до 2 тис. кг ($378,4 тис.)".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА