13:22 02.07.2018

Україна попередила ірландську Petrel Resources про неприпустимість облаштування LNG-термінала в окупованому Криму

2 хв читати
Україна попередила ірландську Petrel Resources про неприпустимість облаштування LNG-термінала в окупованому Криму

Посольство України в Ірландії попередило компанію Petrel Resources про неприпустимість облаштування LNG-термінала в окупованому Криму.

Відповідний коментар до статті The Irish Times від 23 червня про плани Petrel Resources оприлюднено на сайті посольства.

"Об'єднані (міжнародні - ІФ) зусилля можуть бути серйозно підірвані, якщо деякі суб'єкти спробують обійти санкції та скористатися ситуацією на свою користь за рахунок інших. Посольство України в Ірландії вірить, що ірландські громадяни та підприємства утримуватимуться від незаконного відвідування Криму, а також від будь-яких дій на півострові з порушенням узгоджених зусиль міжнародної спільноти", - йдеться в повідомленні.

Раніше The Irish Times повідомила про переговори Petrel Resources із "Газпромом" про облаштування LNG-термінала в окупованому Криму. За даними видання, директор Petrel Resources Девід Хорган (David Horgan), виступаючи на форумі в окупованій Ялті у квітні, висловив думку, що при розміщенні термінала в Керченській протоці на нього не поширюватимуться санкції ЄС.

Як повідомлялося, Petrel Resources - ірландська видобувна компанія, її акції торгуються на Лондонській фондовій біржі.

Росія у 2014 році тимчасово окупувала український Крим і вторглася в Донбас, міжнародна спільнота, зокрема й Ірландія, провадить політику невизнання і санкцій стосовно Росії.

Об'єднані зусилля можуть бути серйозно підірвані, якщо деякі суб'єкти спробують обійти санкції та скористатися ситуацією на свою користь і за рахунок інших.

Посольство України в Ірландії вважає, що ірландські громадяни та підприємства утримуватимуться від незаконного відвідування Криму, а також від будь-яких дій на півострові з порушенням узгоджених зусиль міжнародної спільноти, зокрема ЄС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА