10:34 12.07.2018

Україна презентувала "великій четвірці", Morgan Stanley і Rothschild конкурси на приватизаційних радників

2 хв читати
Україна презентувала "великій четвірці", Morgan Stanley і Rothschild конкурси на приватизаційних радників

Україна презентувала аудиторським фірмам "великої четвірки" Ernst & Young, Delloitte, PwC, KPMG, а також компаніям Morgan Stanley і Rothschild деталі конкурсів з відбору радників із приватизації, повідомив в. о. голови Фонду держмайна (ФДМ), член робочої групи Віталій Трубаров.

"Відбулася важлива зустріч із потенційними радниками для приватизації великих об'єктів. Ernst & Young, Delloitte, PwC, KPMG, Morgan Stanley, Rothschild та інші компанії з високим рівнем довіри серед інвесторів", - написав він на своїй сторінці у Facebook за підсумками зустрічі з потенційними учасниками конкурсів на приватизаційних радників, що відбулася 11 липня.

Як повідомив "Урядовий портал", у зустрічі також узяли участь представники компаній ICU, Concorde Capital, Dragon Capital.

В.Трубаров нагадав, що перші шість конкурсів заплановані на 26-31 липня.

"Які саме компанії будуть залучені - визначить конкурс, але, щоб потім не гаяти час на розкачку, а також дати вичерпні відповіді на всі запитання, які виникають у ході конкурсу, вирішили вже зараз проговорити всі деталі подальшої роботи", - зазначив міністр Кабінету Міністрів і глава міжвідомчої робочої групи з питань приватизації Олександр Саєнко в соцмережі Facebook.

Він також анонсував початок другої хвилі конкурсів із відбору радників за всіма затвердженими об'єктами найближчим часом.

Як повідомлялося, ФДМ оголосив конкурси з відбору радників для надання послуг із підготовки до приватизації та продажу пакетів акцій для шести з 22 підприємств, відібраних до приватизації цього року.

ФДМ шукає радників для продажу 100% ПАТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" (ОГХК), 70,7016% ПрАТ "Індар", 100% ПрАТ "Президент-готель" (усі три - Київ), держпідприємств "Вугільна компанія "Краснолиманська" (Родинське Донецької обл.) і "Завод "Електроважмаш" (Харків), а також 99,5667% ПАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ, Южне Одеської обл.).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА