15:57 17.07.2018

Асфальтові заводи Закарпатської області можуть зупинитися через проблеми з постачанням щебеню

1 хв читати

Асфальтові заводи, розташовані в Закарпатській області, під загрозою зупинення через проблеми з постачанням щебеню залізницею з інших областей, повідомила прес-служба Закарпатської обласної державної адміністрації (ОДА) з посиланням на її голову Геннадія Москаля.

"У Закарпатській області припинять роботу всі асфальтові заводи, які виробляють матеріали для ремонту доріг. Причина - відсутність щебеневої продукції та інших матеріалів, необхідних для виробництва асфальтної суміші, які поставляються з Житомирської та Вінницької областей. Така ситуація виникла через рішення керівництва ПАТ "Укрзалізниця" щодо заборони використання піввагонів для транспортування щебеню та інших матеріалів до Закарпатської області", - йдеться у зверненні Г.Москаля до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана у вівторок.

Згідно з документом, текст якого розміщено на сайті Закарпатської ОДА, таке рішення "Укрзалізниці" є неприпустимим, фактично саботує ремонт автодоріг області.

"Ситуація (...) призводить до того, що румунська дорожня організація, яка перемогла в тендерних процедурах, змушена завозити необхідні матеріали з Румунії", - заявив голова Закарпатської ОДА.

За інформацією прес-служби Закарпатської ОДА, за останні три роки в області відкрили 15 асфальтових заводів, їхня робота може бути зупинена через брак матеріалів для виробництва асфальту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА