16:42 30.07.2018

"Авіалінії Антонова" забезпечили транспортування енергообладнання Siemens для нових електростанцій у Болівії

2 хв читати
"Авіалінії Антонова" забезпечили транспортування енергообладнання Siemens для нових електростанцій у Болівії

Українські "Авіалінії Антонова", світовий оператор супертранспортника Ан-225 "Мрія" вантажопідйомністю 250 тонн, завершили транспортування енергообладнання німецької Siemens загальним тоннажем близько 2 тис. тонн для споруджуваних компанією нових теплоелектростанцій у Болівії.

Згідно з повідомленням прес-служби ДП "Антонов" на сторінці підприємства у Facebook, загалом протягом місяця "Авіалінії Антонова" виконали на замовлення європейської логістичної Hansa Meyer Global Transport GmbH & Co. 12 рейсів "Мрії" з Чилі до Болівії. Масштабна логістична операція, в рамках якої було перевезено 12 енергомодулів тоннажем близько 160 тонн кожен, успішно завершено 25 липня.

Як повідомило раніше агентству "Інтерфакс-Україна" джерело на ринку авіаперевезень унікальних великогабаритних вантажів, перший рейс у рамках логістичного проекту з транспортування енергообладнання Siemens із Чилі до Болівії загальним тоннажем близько 2 тис. тонн український оператор виконав 27 червня.

Згідно з раніше озвученими офіційними даними Siemens, енергоустаткування призначене для розширення потужностей теплоелектростанцій Termoelectrica del Sur, Termoelectrica de Warnes і Termoelectrica Entre Rios, які належать болівійській Ende Andina. За даними німецької компанії, реалізація проекту, що забезпечується в рамках підписаної у травні 2016 року угоди між Siemens і Ende Andina, і є частиною всеосяжної угоди про співпрацю між Siemens і Міністерством енергетики Болівії, дасть змогу збільшити генерувальні потужності Національної об'єднаної енергосистеми Болівії на 66%.

"Авіалінії Антонова" - структурний підрозділ ДП "Антонов", один із провідних світових операторів важкого транспортного Ан-124-100 "Руслан" вантажопідйомністю 150 тонн і супертранспортника Ан-225 "Мрія" вантажопідйомністю 250 тонн. З 2006 року "Авіалінії Антонова" співпрацюють із німецьким бундесвером за програмою НАТО SALIS (Strategic Airlift Interim Solution) щодо забезпечення стратегічних перевезень в інтересах альянсу та ЄС.

ДП "Антонов" - український розробник і виробник авіатехніки, визнаний світовий лідер у ніші транспортних літаків широкого призначення. За рішенням уряду з 2015 року ДП "Антонов" входить до держконцерну "Укроборонпром".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Експорт українським морським коридором за 7 міс. сягнув 33,8 млн тонн - Кубраков

Українсько-польські переговори аграрних асоціацій - є розуміння щодо широкої низки продуктів, щодо зерна рішення немає

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА