13:11 06.08.2018

Wizz Air у жовтні запустить рейси до Вільнюса, Братислави, Гданська та Вроцлава

2 хв читати
Wizz Air у жовтні запустить рейси до Вільнюса, Братислави, Гданська та Вроцлава

Угорський лоу-кост Wizz Air із жовтня 2018 року виконуватиме рейси зі Львова до Вільнюса та Братислави, із Харкова до Гданська та Вроцлава.

Як повідомила прес-служба авіакомпанії, українські пасажири вже можуть бронювати квитки на сайті компанії за цінами від 299 грн в один бік з урахуванням усіх податків і зборів.

Рейси зі Львова до Вільнюса здійснюватимуться з 29 жовтня щопонеділка та щоп'ятниці; зі Львова до Братислави - з 30 жовтня щовівторка, щочетверга та щосуботи.

Рейси з Харкова до Гданська та Вроцлава здійснюватимуться щосереди та щонеділі з 28 жовтня 2018 року.

"Тепер із міжнародного аеропорту "Харків" виконуватимуться регулярні рейси за чотирма польськими маршрутами. Ми сподіваємося, що пряме авіасполучення з такими містами, як Вроцлав і Гданськ, відкриє ще більше можливостей для наших пасажирів: як в туристичній галузі, так і в галузі освіти , культури, підприємництва та інших", - наводять в повідомленні авіакомпанії слова комерційного директора з авіаційної діяльності міжнародного аеропорту "Харків" (підпорядковується "Нью Системс АМ", що входить до групи DCH бізнесмена Олександра Ярославського) Владислава Ільїна.

Wizz Air, найбільший лоу-кост перевізник у Центральній і Східній Європі, пропонує рейси більше ніж за 600 маршрутам із 27 баз, поєднуючи 145 напрямків у 44 країнах. Флот авіакомпанії охоплює 89 літаків Airbus A320 і Airbus A321. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером "WIZZ" і включені до індексу FTSE 250 і FTSE All-Share Indices.

В Україні авіакомпанія пропонує перельоти за 33 маршрутами до 11 країн із трьох українських аеропортів у 2018 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА