18:57 04.09.2018

Комісія Державіаслужби погодила рейси з Києва до Стамбула для МАУ і "Рози вітрів" та знову відмовила "Атласджет Україна"

2 хв читати
Комісія Державіаслужби погодила рейси з Києва до Стамбула для МАУ і "Рози вітрів" та знову відмовила "Атласджет Україна"

Комісія Державіаслужби з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній (ПЛ) рекомендувала голові відомства надати ПрАТ "Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) права на регулярні рейси з Києва до Стамбула з частотою 21 рейс на тиждень та авіакомпанії "Роза вітрів" із частотою три рейси на тиждень із 15 листопада 2018 року на необмежений термін.

Як повідомила прес-служба Державіаслужби, комісія також рекомендувала скоротити частоту рейсів для авіакомпанії "Браво" за маршрутами Київ - Кельн та Київ - Нюрнберг із семи до п'яти рейсів на тиждень.

Авіакомпанії "Анда Ейр" рекомендовано видати призначення на регулярні рейси з Києва до Афін (тричі на тиждень), Кельна, Нюрнберга і Стокгольма (двічі на тиждень).

МАУ рекомендовано розширити частоту на регулярних рейсах із Києва до Гоа з одного до двох на тиждень, а також видати призначення на регулярні рейси з Києва до Ла-Романи з частотою двічі на тиждень.

Авіакомпанії "Скайап" рекомендовано видати призначення на регулярні рейси з Києва, Львова, Харкова, Одеси та Запоріжжя до Дубаю з частотою двічі на тиждень.

Компанії "Роза вітрів" рекомендовано надати призначення на "регулярку" Дніпро - Спліт і чартери Київ - Ель-Аламейн, а компанії Yanair відмовлено в розширенні частоти на регулярному маршруті Київ - Тель-Авів з одного до семи рейсів на тиждень з тієї ж причини, що й МАУ.

Крім того, авіакомпанії "Мотор Січ" відмовлено у видачі призначення на чартери із Запоріжжя до Бургаса та Варни через неподання повного пакета документів.

Водночас авіакомпанії "Атласджет Україна" рекомендовано відмовити у видачі призначень на регулярні рейси з Києва до Стамбула з частотою тричі на тиждень.

Крім того, комісія погодила низку чартерних призначень.

Як повідомлялося, з 24 квітня "Атласджет Україна" призупинила виконання регулярних рейсів до Стамбула з українських міст. Пізніше в авіакомпанії планували розпочати польоти з Одеси до Стамбула з листопада.

"Атласджет Україна" мала намір повернутися до планів розвитку та інвестицій з боку материнської компанії у разі отримання можливості базування бортів у Києві та Одесі завдяки одержанню призначень на польоти з цих міст.

У 2015 році та пізніше компанія неодноразово намагалася отримати призначення на польоти з Києва та Одеси до Стамбула.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

Збитки навколишньому середовищу від атаки РФ на ДніпроГЕС уже становлять приблизно 140 млн грн - глава Міндовкілля

Україна отримає EUR100 млн кредиту Банку розвитку Ради Європи на проєкт "єВідновлення"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА