16:02 11.09.2018

Київ оголосив повторний конкурс на будівництво метро на Виноградар

2 хв читати
Київ оголосив повторний конкурс на будівництво метро на Виноградар

КП "Київський метрополітен", що виступає замовником будівництва ділянки лінії метро на столичний масив Виноградар, оголосило повторні торги.

Згідно з інформацією в системі ProZorro, очікувана вартість робіт становить 5 млрд 993,5 млн грн. Кінцевий термін подання заявок - 11 жовтня, торги призначені на 16 листопада. Сума тендерного забезпечення становить 1 млн грн (у попередніх торгах розмір забезпечення становив 29,9 млн грн), мінімальний крок зниження ціни - 0,5% (29,9 млн грн).

Крім того, в новій закупівлі єдиним критерієм вибору переможця є ціна, тоді як у попередніх торгах 25% оцінки тендерної пропозиції становив термін виконання робіт.

Як повідомлялося раніше, 5 вересня КП "Київський метрополітен" скасувало тендер на будівництво ділянки Сирецько-Печерської лінії метро, оскільки один із трьох учасників торгів (ПАТ "Київметробуд") не вніс вчасно кошти для надання банківської гарантії, а інший учасник (БК "Адамант") був виключений через ненадання і невідповідність деяких тендерних документів. Після виключення БК "Адамант" подала скаргу до Антимонопольного комітету України, вважаючи рішення тендерної комісії несправедливим.

КП "Київський метрополітен" оголосило тендер на будівництво ділянки метро від станції "Сирець" на житловий масив Виноградар у Подільському районі вартістю 6,3 млрд грн у січні 2018 року. Дату проведення тендера багаторазово переносили. Очікувана вартість робіт на останньому аукціоні знизилася до 5,99 млрд грн.

КМДА затвердила проект будівництва цієї ділянки метро в липні-2018.

Нова ділянка лінії метрополітену складатиметься з двох станцій - "Мостицької" та "Проспекту Правди", а також ділянки вилочного відгалуження у бік станції "Виноградар". Передбачається, що будівельні роботи триватимуть 36 місяців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

"Інтерпайп" пропонує скоригувати систему бронювання працівників у прифронтових регіонах

"Інтерпайп" намагається вирішити дефіцит кадрів за рахунок покращення соцпакету й навчання

Госпсуд затвердив план досудової санації "Ельдорадо" (оновлено)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА