15:20 12.09.2018

У "ProZorro.Продажі" за місяць відбулися понад 70 успішних аукціонів малої приватизації, які принесли державі 85,6 млн грн

2 хв читати

В електронній системі "ProZorro.Продажі" з 17 серпня відбулися 74 успішних аукціони з продажу об'єктів малої приватизації, які принесли державі 85,6 млн грн, повідомляє Міністерство економічного розвитку і торгівлі України на сторінці в соцмережі Facebook у середу.

За інформацією МЕРТ, в середньому за кожен лот змагаються по 3 учасники. Успішних аукціонів, на яких є попит - 77%, а початкова вартість у середньому зростає вдвічі.

"Як завжди і говоримо, конкуренція несе процвітання. Наприклад, учора була справжня боротьба за нежитлове приміщення в Львові на вул. Дорошенка (812 кв. м): 13 учасників і боротьба серед лідерів до останніх секунд аукціону. Як результат - Львівська міська рада отримає на 10 млн більше початкових 6,7 млн грн ", - зазначив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максима Нефьодов на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією МЕРТ, станом на початок поточного тижня до реєстру з малої приватизації додано 954 об'єкти, із 417, сукупна стартова вартість яких становить 328 млн грн, вже оголошено дати аукціонів.

Як повідомлялося, 17 серпня 2018 року відбувся перший аукціон малої приватизації в системі "ProZorro.Продажі". Першим проданим лотом став комплекс нежитлових приміщень зернотоку загальною площею 947 кв. м у Чернівецькій області. Комплекс нежитлових приміщень було продано на прозорому аукціоні за 209,643 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА