Інтерфакс-Україна
15:09 28.09.2018

Перевірки у сфері безпечності харчових продуктів в Україні можуть почастішати

1 хв читати
Перевірки у сфері безпечності харчових продуктів в Україні можуть почастішати

Періодичність перевірок у сфері безпечності харчових продуктів може бути переглянута у бік збільшення з огляду на масові захворювання людей на гострі кишкові інфекції, повідомила Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба).

"З огляду на масові захворювання людей на гострі кишкові інфекції комплексні перевірки у сфері безпечності харчових продуктів перебувають під посиленим контролем. Очікуємо, що незабаром наявна періодичність планових перевірок зміниться з одного разу в два, три, п'ять років (залежно від ступеня ризику об'єкта і заходи контролю) на раз в квартал або раз у півроку", - наведено в повідомленні слова голови Держпродспоживслужби Володимира Лапи.

Як повідомлялося, з 19 до 20 вересня до інфекційного відділення Здолбунівської центральної райлікарні з ознаками гострої кишкової інфекції було госпіталізовано сімох вихованців Мізоцької спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату I-II ступенів (Рівненської обл.) і двох працівників цього закладу. Пізніше з'ясувалося, що кількість хворих, які постраждали під час спалаху гострої кишкової інфекції в школі-інтернаті становить 24 людини, з яких 22 дитини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ

Ощад надав майже $11 млн кредиту на 10,4 МВт наступної черги "першої ВЕС на Закарпатті" 80 МВт "ФВТ"

UPG до кінця вересня відкриє 34 раніше орендованих у групи "Приват" АЗК

Лише дві з 37 компаній перенесли надання послуг з балансування енергосистеми з 1 жовтня на 4 місяці – топменеджер "Укренерго"

НДУ опрацював вже 323 заявки та передав клієнтам "Фрідом Фінанс Україна" активи на 100,5 млн грн

Ощадбанк відновив програму кредитування на авто з пробігом зі ставками від 0,01%

"Укрнафта" у I пів. отримала 5,2 млрд грн чистого прибутку

Мінекономіки і бізнес запускають новий формат дерегуляції через "Пульс" і дашборд бізнес-клімату

Ціни на свинину підвищилися через скорочення виробництва

Основні проблеми агросектора: війна, кліматичні зміни і повернення квот на експорт агропродукції в ЄС

Українські сири восени подорожчають на 5%, споживачі переходять на сирний продукт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новини з усієї України

РЕКЛАМА