18:03 03.10.2018

Roshen попереджає: продукція корпорації, що опинилася в окупованому Криму, не придатна до вживання

2 хв читати
Roshen попереджає: продукція корпорації, що опинилася в окупованому Криму, не придатна до вживання

Кондитерська корпорація Roshen попереджає громадян України в окупованому Криму про закінчення терміну придатності її продукції, яка може опинитися в продажу на півострові.

"Звертаємося до українців, які мешкають в анексованому та окупованому Криму. Будь-яка продукція Кондитерської корпорації Roshen, яка може виявитися у продажі в Криму, не придатна до споживання. Термін придатності такої продукції закінчився щонайменше на початку 2018 року, відповідно, вона може бути небезпечна для здоров’я", - йдеться у відкритому листі, розміщеному на сайті корпорації в середу.

У повідомленні наголошується, що останню продукцію корпорації Roshen на Липецькій фабриці було вироблено ще в першому кварталі 2017 року.

"З 1 квітня 2017 року на Липецькій фабриці було повністю зупинено виробництво. Також свою діяльність зупинив торговий дім і склад готової продукції. Потужності фабрики законсервовано, персонал скорочено.  Жодне  інше підприємство Roshen не виробляло і не виробляє цукерки з російськими етикетками", - йдеться в листі.

У відкритому листі також нагадується, що для продукції Roshen, виробленої в Україні, доступ на російський ринок закритий з 2013 року.

"Ми розуміємо, що при підготовці  сюжетів, які стосуються Roshen, деякі українські ЗМІ можуть навмисно застосовувати  маніпулятивні прийоми та подавати неперевірену, недостовірну інформацію, прикладом цього є сюжет, який вийшов на одному з українських каналів 2 жовтня.  Тому аби не збирати прострочені цукерки та не розповсюджувати фейкову інформацію, журналістам варто поїхати до російського Липецька й на власні очі переконатися, що ця фабрика не працює", - йдеться в листі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА