12:02 15.11.2018

"Наш край" закликає здійснити перевірку ціноутворення в громадському транспорті

2 хв читати
"Наш край" закликає здійснити перевірку ціноутворення в громадському транспорті

Народний депутат від партії "Наш край" Сергій Шахов заявляє, що здійснення незалежної перевірки прозорості цін на громадський транспорт в Україні не лише зупинить зростання тарифів на проїзд, а й дасть змогу їх знизити.

"Наприкінці жовтня влада Тернополя вдвічі "задрала" тарифи на проїзд у міському транспорті. Громадськість організувалася на протест, і чиновники відразу повернули тарифи до попереднього рівня. Тобто підстави накручувати ціни на квитки на 100% були відсутні. Упевнений, така ситуація в більшості міст країни, де підвищили ціни на проїзд", - наводить слова С.Шахова прес-служба партії в четвер.

Політик переконаний, що комплексна перевірка прозорості роботи громадського транспорту покаже безпідставність подорожчання проїзду.

Партія "Наш край" закликає владу здійснити перевірку цін на перевезення пасажирів, зазначив С.Шахов.

"Варто здійснити незалежний аудит обґрунтованості тарифів на проїзд у всіх містах. У випадках, коли подорожчання зроблено лише на користь перевізників, без урахування реалій та інтересів громадян, - рішення потрібно скасувати. Є приклади зниження тарифів на проїзд, що доводить можливість розумного компромісу в цьому важливому питанні", - зазначив депутат.

У партії "Наш край" нагадали, що в липні 2018 року вдвічі підвищили ціни на проїзд у Києві. У Тернополі ціни на проїзд удвічі підвищили наприкінці жовтня, а вже через тиждень під тиском громадськості знизили до колишнього рівня. У Полтаві також влада спочатку підвищила ціни на проїзд, але незабаром також знизила.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА