13:04 04.12.2018

Мережа готелів Marriott готова оплатити зміну паспортів постраждалим від витоку даних клієнтам

1 хв читати

Готельна група Marriott International Inc. висловила готовність оплатити витрати для зміни паспортів для своїх клієнтів, чиї дані могли бути скомпрометовані в результаті витоку, що стосується 500 млн осіб.

"Якщо ми з'ясуємо, що дані було вкрадено, компанія відшкодує вартість отримання нового паспорта", - заявив представник компанії виданню MarketWatch.

Імовірно, йдеться про паспорти американських клієнтів. Вартість перевипуску паспорта в США становить близько $110.

Як повідомлялося, паспортні дані могли бути вкрадені у 327 млн осіб, котрі коли-небудь зупинялися в готелях, що належать Marriott. Про можливий витік стало відомо у вересні, при цьому дані могли опинитися в руках зловмисників іще з 2014 року.

Акції Marriott дешевшають на 0,4% на попередніх торгах у Нью-Йорку у вівторок. Від початку року її капіталізація знизилася на 12%, до $39,24 млрд.

Компанію Marriott International створено в 1927 році, нині вона об'єднує понад 6,7 тис. готелів під 30 брендами в 130 країнах світу. Центральний офіс розташований у Бетесді (передмістя Вашингтона, США). Виручка компанії у 2017 фінроці перевищила $22 млрд.

Крім власне бренда Marriott, їй також належать Bulgari Hotels & Resorts, Ritz-Carlton, St. Regis, Sheraton, Autograh та інші.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА