19:07 11.12.2018

Державіаслужба погодила регулярні рейси МАУ з Києва до Ер-Ріяда, Дамама і Джидди

1 хв читати
Державіаслужба погодила регулярні рейси МАУ з Києва до Ер-Ріяда, Дамама і Джидди

Державна авіаційна служба України схвалила всі заявки авіакомпанії МАУ (Київ) на виконання регулярних рейсів з Києва до Ер-Ріяда (сім рейсів на тиждень), а також до Даммама і Джидди (Королівство Саудівська Аравія) з частотою рейсів тричі на тиждень, з необмеженим терміном дії.

Як наголошується на сайті Державіаслужби, комісія також дозволила МАУ збільшити з 17 до 19 разів в тиждень частоту рейсу Київ-Тбілісі.

Комісія задовольнила запит ТОВ "Авіакомпанія "Буковина" на виконання чартерних рейсів п'ять рейсів на тиждень з Києва, Харкова, Львова, Одеси, Запоріжжя, Херсона, Чернівців, Кривого Рогу, Вінниці та Рівного до Шарм-ель-Шейха і Хургади, а також з Києва до Анталії на період до 30 березня 2019 року.

ТОВ "Авіакомпанія "Джонік" комісія надала права на експлуатацію повітряних ліній з Києва до Багдада, Сулейманії та Ербілю (Республіка Ірак) для виконання регулярних рейсів з необмеженим терміном дії.

Як повідомлялося, авіакомпанії України за січень-жовтень 2018 року перевезли 10,813 млн пасажирів (зокрема в міжнародному сполученні - 9,9 млн), що на 18,6% більше, ніж у січні-жовтні 2017 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА