09:20 24.12.2018

В "Роскосмосі" оцінили фінансовий стан держкорпорації як важкий

1 хв читати
В "Роскосмосі" оцінили фінансовий стан держкорпорації як важкий

Проблеми державної корпорації "Роскосмос" масштабні, а фінансове становище важке, заявив перший заступник генерального директора компанії Максим Овчинников.

"Усі вважають, що" Роскосмос "- це щось дуже прогресивне і розвинене, лідер в усіх відношеннях, - так, напевно, всі ми звикли думати. Але коли я опинився тут, то не зміг повірити в масштаб всіх проблем", - сказав Овчинников в інтерв'ю газеті "Коммерсант".

Він зазначив, що призначений в 2018 році новий менеджмент займається вирішенням проблем, що накопичилися у держкорпорації.

"Потрібно кожен день розбирати завали, які накопичувалися протягом останніх років. Необхідно мінімізувати всі можливі втрати. Наприклад, ми були змушені розбирати контракти 2014 року, які до сих пір не виконані", - сказав Овчинников.

Відповідаючи на питання, як він оцінює фінансовий стан "Роскосмосу", перший заступник голови держкорпорації сказав: "Як важкий. По-перше, падають обсяги за зовнішніми контрактами. По-друге, не все так просто з виконанням контрактів внутрішніх. Зрив термінів означає, що виручка не приходить за цими угодами, вона зсувається вправо. по-третє, відбулося секвестрування фінансування держпрограм ".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА