09:55 27.12.2018

У 2019 р. мережа Tesla Supercharger пошириться на 100% Європи, зокрема й Україну - Маск

1 хв читати
У 2019 р. мережа Tesla Supercharger пошириться на 100% Європи, зокрема й Україну - Маск

Мережа станцій надшвидкої підзарядки акумуляторних батарей електрообладнання компанії Tesla (Tesla Inc.) у 2019 році пошириться на всю територію Європи, зокрема й Україну, повідомив глава компанії Ілон Маск.

"Більшість людей не знають, що мережа Tesla Supercharger дає змогу легко подорожувати на великі відстані США, більшістю Європи, Канадою та Китаєм (...) Так. Охоплення Supercharger поширюватиметься на 100% Європи наступного року. Від Ірландії до Києва, від Норвегії до Туреччини", - написав І.Маск у своєму акаунті у Twitter.

В одному зі своїх твітів він також дав посилання на сайт tesla.com, де в розділі локації зарядних станцій зазначені дві з них на території України сірим кольором ("скоро буде"): обидві - на трасі Е40. Перша - "Опарипси" (село, належить до Бугаївської сільради Радивилівського району Рівненської області), а друга - "Житомир" у районі с. Глибочиця (село в Житомирському районі Житомирської області).

Tesla Superchargers - це мережа станцій, побудованих компанією Tesla Inc. для надшвидкої підзарядки акумуляторних батарей електрообладнання Tesla (моделей S, 3, X).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА