17:20 15.01.2019

Медіахолдинг "Вести Украина" запускає тижневик "Вести"

2 хв читати
Медіахолдинг "Вести Украина" запускає тижневик "Вести"

Медіахолдинг "Вести Украина" запускає щотижневий випуск газети "Вести", який виходитиме щочетверга.

"Із 17 січня, крім щоденних випусків газети "Вести", у продаж надійде тижневик. Він виходитиме щочетверга, в ньому буде більше сторінок, ніж у щоденному номері, а придбати його можна буде не лише у великих містах країни", - повідомляється на сайті медіахолдингу.

На сторінках щотижневого випуску "Вестей" публікуватимуть політичну та економічну аналітику, розслідування, інтерв'ю, новини спорту, а також великий сканворд і кросворд.

"У цьому номері обов'язково будуть "Спорт", "Наука і технології", а також нова рубрика "Все ясно", що сподобалась читачам і в якій ми доступною мовою пояснюємо суть важливих законів і новацій і те, як вони впливають на наше життя", - наведено в повідомленні слова головного редактора газети "Вести" Оксана Омельченко.

Як повідомлялося, медіа-холдинг "Вести Україна" пов'язують з екс-міністром доходів і зборів часів президентства Віктора Януковича О.Клименком, що наразі переховується за кордоном.

До складу холдингу входять, зокрема, газета "Вести", "Радио Вести" й інформаційний online-ресурс UBR.

Згідно з інформацією на сайті холдингу, власником 99% ТОВ "ЄС Продакшен Груп" на кінець 2015 року було ТОВ "АйДжи Медіа Україна", яке, у свою чергу, на 100% належало Media Holding Vesti Ukraine Ltd. (Кіпр). Власником 80% кіпрської компанії був житель Авдіївки Денис Мозговий, ще 20% через компанію Nederman Limited контролювала Тетяна Александрова з Донецька.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА