20:15 29.01.2019

Ізраїльський стартап Verbit з R & D центром в Україні залучив $ 23 млн інвестицій, які використовує для виходу на міжнародний ринок

1 хв читати
Ізраїльський стартап Verbit з R & D центром в Україні залучив $ 23 млн інвестицій, які використовує для виходу на міжнародний ринок

Ізраїльський сервіс для транскрибування і створення субтитрів Verbit оголосив про закриття раунду фінансування серії А, під час якого стартап залучив $ 23 млн.

Лід-інвестором став фонд Viola Ventures, також у раунді брали участь Vertex Ventures, HV Ventures, Oryzn Capital, Vintage Venture Partners і Clal-Tech. Загальна сума залучених коштів (після двох раундів) склала $ 34 млн.

Стартап планує використовувати інвестиції для масштабування на міжнародний ринок, включаючи розширення відділів продажів, маркетингу і розвитку продукту, розробку рішень і просування в США.

Український R & D-офіс компанії працює в Києві з грудня 2016 року. Наразі в ньому дві команди - фахівці з машинного навчання, які вдосконалюють технологію автоматичного розпізнавання мови, а також розробники платформи, QA engineer і HR.

Технологію розпізнавання мови, створену Verbit, використовують понад 100 юридичних компаній, освітніх майданчиків і навчальних закладів. У своєму продукті компанія поєднує машинний і людський інтелект, працюючи з тисячами фрілансерів. Такий підхід дозволяє клієнтам Verbit оптимізувати робочі процеси.

Розробка Verbit дозволяє досягти більш 99% точності при розшифровці. ШІ-технологія підтримує сервіси з автоматичної розшифровки (Communication Access Realtime Translation або CART), дозволяючи отримувати результати в реальному часі.

У 2018 році Verbit відкрив офіс у Нью-Йорку і показав зростання сукупного доходу на 300%.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

"Інтерпайп" пропонує скоригувати систему бронювання працівників у прифронтових регіонах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА