18:49 04.03.2019

Кабмін оскаржить рішення адмінсуду про визнання незаконною постанови щодо цін на газ для населення за позовом Тимошенко

1 хв читати
Кабмін оскаржить рішення адмінсуду про визнання незаконною постанови щодо цін на газ для населення за позовом Тимошенко

Кабінет Міністрів України має намір оскаржити рішення Окружного адміністративного суду м. Києва про визнання недійсною постанови уряду №315 від 27 квітня 2016 року, якою, зокрема, визначається порядок формування ціни на природний газ для потреб населення.

"Кабінет Міністрів подаватиме апеляцію й оскаржить це рішення в установленому порядку", - написав прес-секретар прем'єр-міністра України Василь Рябчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Водночас він звернув увагу на те, що рішенням суду, про який йдеться, скасовано постанову, яка вже втратила чинність.

"Оскаржена постанова Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2016 року №315 втратила чинність згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2018 року №867 "Про затвердження положення про покладання спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення громадських інтересів в процесі функціонування ринку природного газу", - додав В.Рябчук.

Раніше цього дня повідомлялося, що Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправною і недійсною постанову Кабінету Міністрів України №315 від 27 квітня 2016 року, якою, зокрема, визначається порядок формування ціни на природний газ для потреб населення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА