10:02 19.03.2019

Boeing вживає заходів для гарантування повної безпеки польотів 737 MAX

2 хв читати
Boeing вживає заходів для гарантування повної безпеки польотів 737 MAX

Boeing вживає заходів для повного гарантування безпеки експлуатації літаків серії 737 MAX, йдеться в листі виконавчого директора компанії Денніса Мюленберга, адресованому авіакомпаніям, пасажирам і представникам авіатовариства.

"Ґрунтуючись на фактах катастрофи рейсу Lion Air 610 і нових даних, які стають доступні після краху рейсу Ethiopian Airlines 302, ми вживаємо заходів для повного гарантування безпеки 737 MAX", - йдеться в ньому.

У листі також зазначається, що роботи з вивчення причин аварії літака Ethiopian Airlines йдуть "ретельно і швидко".

"Наша команда перебуває на місці зі слідчими, щоб підтримати розслідування та надати технічну експертизу. Бюро з розслідування нещасних випадків Ефіопії визначить, коли і як доцільно оприлюднити додаткові деталі", - йдеться в зверненні.

Повідомляється, що Boeing незабаром випустить оновлення програмного забезпечення і здійснить "відповідну підготовку пілотів для 737 MAX, які вирішуватимуть проблеми, виявлені після аварії рейсу 610 Lion Air".

"Boeing займається безпекою польотів вже більше ніж 100 років, і ми продовжуватимемо надавати кращі продукти, навчання та підтримку нашим клієнтам і пілотам у світі. Це постійне і невпинне зобов'язання зробити безпечні літаки ще більш безпечними", - йдеться в листі.

Літак Boeing-737 MAX 8 авіакомпанії Ethiopian Airlines, що виконував рейс із Аддис-Абеби до Найробі, зазнав аварії 10 березня за 60 км на схід до столиці Ефіопії. Авіакатастрофа забрала життя 157 осіб, зокрема трьох росіян. Ця катастрофа стала другою катастрофою літака цього типу за півроку: наприкінці жовтня 2018 року Boeing-737 MAX 8 індонезійської компанії Lion Air впав у Яванське море незабаром після вильоту з аеропорту Джакарти. Загинули всі 189 осіб на борту.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млрд

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

Шмигаль обговорив з президентом Світового банку ситуацію в енергетичному секторі України

"Кернел" повідомив про значне погіршення діяльності через ракетні атаки РФ

Енергосистема України втратила 8 ГВт потужності через нещодавні російські обстріли - прем'єр

"Луцьк Фудз" у 2023р. наростив чистий прибуток на 8,5% до 46 млн грн

Асоціації виробників будматеріалів працюють над відповідністю своєї продукції для оборони стандартам НАТО - президент ВСВБ

Нафта знижується на даних про запаси у США, Brent біля $89,3 за барель

Занадто м'яка фіскальна політика США загрожує економіці країни та світу - МВФ

Збори акціонерів "Центренерго" планують ухвалити рішення про продаж їм е/е та закупівлю газу і вугілля протягом року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА