17:32 06.05.2019

"Нова Пошта" відмовиться від пінопласту на користь паперу вторинної переробки

2 хв читати
"Нова Пошта" відмовиться від пінопласту на користь паперу вторинної переробки

 "Нова Пошта" поетапно переводить свої відділення на роботу з папером вторинної переробки замість пінопласту для заповнення пустот в упаковці.

На думку компанії це призведе до того, що посилки будуть пакуватися і відправлятися приблизно на 12% швидше, при цьому папір краще зберігатиме вміст посилки від пошкоджень, аніж пінопласт.

"Ми проаналізували кращі світові практики і вибрали папір українського виробництва. Це дешева, надійна, проста в прибиранні та утилізації альтернатива звичним наповнювачам. Як і інші пакувальні матеріали, які використовує "Нова Пошта", папір буде йти на повторну переробку", - цитується в повідомленні директор "Нової Пошти" Олександр Бульба.

У компанії підкреслюють, що папір, яким наповнюється коробка, забезпечує максимальний рівень захисту відправлення від пошкоджень. При цьому самі коробки, зроблені з міцного картону, у 10 разів краще за інші види упаковки захищають вміст посилок.

До того ж, за даними компанії, рулон паперу займає набагато менше місця, ніж блоки пінопласту, і від нього не з'являється додаткового сміття.

В цілому у "Новій пошті" клієнтам доступні більше 20 варіантів упаковки і наповнювачів для різних видів посилок.

Як повідомлялося, в січні-березні 2019 року "Нова Пошта" доставила 47 млн посилок і вантажів - на 23% більше, ніж за той же період 2018 р.

"Нова Пошта" з початку 2019 року відкрила 164 нових відділення у 89 населених пунктах. З 1 березня 2019 року всі відділення компанії в обласних і районних центрах переведені на семиденний графік роботи.

Заснована в 2001 році ГК "Нова Пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії складається майже з 3 тис. відділень по всій країні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

Шмигаль обговорив з президентом Світового банку ситуацію в енергетичному секторі України

"Кернел" повідомив про значне погіршення діяльності через ракетні атаки РФ

Енергосистема України втратила 8 ГВт потужності через нещодавні російські обстріли - прем'єр

"Луцьк Фудз" у 2023р. наростив чистий прибуток на 8,5% до 46 млн грн

Асоціації виробників будматеріалів працюють над відповідністю своєї продукції для оборони стандартам НАТО - президент ВСВБ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА