17:01 28.05.2019

"Нова Пошта" запускає четвертий сезон "Школи бізнесу" для підприємців

1 хв читати
"Нова Пошта" запускає четвертий сезон "Школи бізнесу" для підприємців

 Логістична компанія "Нова Пошта" відкриває четвертий сезон освітньої ініціативи для власників малого та середнього бізнесу в Україні - "Школа бізнесу Нової Пошти" у 2019 році пройде у восьми містах: Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Львові, Хмельницькому, Полтаві та Івано-Франківську .

Навчання буде проходити у вересні-грудні 2019 року, а кожна з групп буде мати у своєму складі до 40 учасників. Вартість навчання в четвертому сезоні складе 1500 грн.

"За сім модулів (бізнес-процеси, фінанси, продажі, ціноутворення, маркетинг, цифрові комунікації і "люди") протягом місяця учасники отримають усі необхідні знання для ефективного ведення бізнесу. Під час восьмого модулю пройде захист планів підвищення ефективності бізнесу учасників перед експертами. За результатами оцінки журі кращі студенти отримають гранти на послуги "Нової Пошти", - відзначають в компанії.

Кожен модуль передбачає тренінговий семінар, виконання практичних вправ і аналіз кейсів українських компаній. Між модулями учасники вирішують завдання по спеціально розроблених шаблонах, використовуючи дані і факти з власного бізнесу.

Нинішній сезон - четвертий для Школи бізнесу "Нової пошти". У 2018 році студентами стали 433 підприємці з восьми міст України.

Школа бізнесу від компанії "Нова Пошта" являє собою інтенсивний освітній практикум для власників малого та середнього бізнесу в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА