13:44 10.07.2019

Перший капсульний готель мережі Monotel відкриється в Києві у серпні

2 хв читати
Перший капсульний готель мережі Monotel відкриється в Києві у серпні

 Нова українська мережа футуристичних капсульних готелів Monotel планує запустити перший об'єкт біля Бессарабської площі в серпні, ще два - на Золотих Воротах і біля Київського велотреку - до кінця 2019 року, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі оператора.

"Перший об'єкт плануємо відкрити до Дня Незалежності. Він розміститься на бул. Шевченка, 9/28 і буде розрахований на 28 осіб. Він включає жіночу і чоловічу спальні на 10 місць кожна й одну спальню для пар із чотирма двомісними капсулами. Загальна площа готелю становить близько 300-350 кв. м", - повідомила маркетинг-партнер проекту Monotel Ксенія Чигаркіна.

За її словами, інвестором і власником першого готелю є ідеолог мережі Monotel Ганна Осипенко (раніше очолювала компанію "Капітолія Інвест"). Оскільки мережу планують розвивати за франшизою, другий і третій готель за моделлю першого готелю Monotel з'являться за участю інших приватних інвесторів.

"До жовтня ми відкриємо готель на вул. Б.Хмельницького, а в листопаді-грудні - на Золотих Воротах. На Хмельницького буде розширений формат. Це буде Monotel і Monohub, в якому можна буде працювати і жити 24/7. Це будуть два самостійних об'єкти, які в парі створять унікальний продукт на ринку", - зазначила Чигаркіна, додавши, що в планах мережі - запуск готелів Monotel у Львові та Одесі, а також, можливо, за кордоном.

За її даними, інвестиції у відкриття становлять від $1,2 тис. до $1,5 тис./кв. м. Отже, запуск одного об'єкта становитиме близько $400-500 тис. Власники бізнесу розраховують повернути вкладені кошти за 2,5-3 роки.

Як зазначено в прес-релізі, інфраструктура об'єкту включає також роздільні душові кабіни і туалети, локери для особистих речей, пральню, прасувальну кімнату, камеру зберігання багажу та цілодобову стійку реєстрації.

"Серед послуг - капсули для двох, оренда монотранспорту і розрахунок криптовалютою. Плата за зупинення в готелі нараховуватиметься як за добу, так і за час перебування... Готель майбутнього відрізняє інтуїтивний і технологічний дизайн. Футуристична капсула - самодостатня, як особистий простір. У кожній - система подання повітря, memory-матрац, персональне освітлення та навушники", - описуються послуги готелю в прес-релізі.

Сheck-in у Monotel робиться як віддалено і самостійно, так і під час прибуття з адміністратором. Доступ до зони відпочинку контролюється згенерованою на час перебування картою, а локер для особистих речей відкривається відбитком пальця.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА