14:09 24.07.2019

"Нова Пошта" в I пол. відкрила більше ніж 1200 нових відділень в Україні та наростила обсяги доставки

2 хв читати

Група компаній "Нова Пошта" у січні-червні 2019 року відкрила більше ніж 1200 нових відділень, збільшивши їх загальну кількість до 4 тис., йдеться в повідомленні прес-служби групи.

"Основна "фішка" мережі – точки присутності відкриваються в селах і невеликих населених пунктах. Це важливо, адже все більше людей економить час та гроші, замовляючи доставку з онлайн-магазинів. Крім того, розвиток мережі "Нова Пошта" допомагає заробляти місцевим підприємцям – вони можуть відкривати пункти безпосередньо у себе в магазинах", - повідомив директор "Нова Пошта" Олександр Бульба.

У січні-червні 2019 року група компаній "Нова Пошта" доставила близько 100 млн посилок, вантажів і документів, її послугами скористалися понад 8 млн клієнтів. За даними групи, середній показник готовності рекомендувати компанію (NPS) зріс до 73% у червні-2019, а показник задоволеності сервісом (CSI) досяг 8,7 балів із 10 можливих.

"Київський інноваційний термінал" у першому півріччі 2019 року обробив майже 46 млн посилок, що на 34% більше, ніж за такий самий період минулого року. "Хмельницький інноваційний термінал" було відкрито 17 травня 2019 року, і з моменту запуску він уже обробив 6,8 млн відправлень.

За даними "Нової пошти", приблизно вдвічі зросла кількість користувачів, які оформляють та оплачують посилки через свій смартфон. Зокрема, кількість користувачів мобільного додатка в червні перевищила 2,6 млн.

"Діджиталізація стає все популярнішою у бізнес-клієнтів, оскільки економить час та ресурси – користувачів бізнес-кабінету стало більше у 17 разів, у порівнянні з першим півріччям 2018 року. Клієнти оформили через цей сервіс більше мільйона експрес-накладних", - йдеться в повідомленні .

У компанії також зазначили, що українці почали активніше замовляти товари через інтернет не лише всередині країни, але і за кордоном.

"Зростання кількості посилок, замовлених за допомогою сервісу NP Shopping із США становить 20%, з Великої Британії – 86%. Доставки з Польщі зросли втричі", - зазначили в компанії.

За перше півріччя-2019 група компаній "Нова Пошта" перерахувала до бюджетів усіх рівнів понад 2 млрд грн податків і зборів - на 35% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Як повідомлялося, в травні цього року "Нова пошта" запустила Хмельницький інноваційний термінал (ХІТ) - ключовий об'єкт інфраструктури компанії в західній Україні.

"Нова пошта" у 2018 році доставила 174 млн од. відправлень, що майже на 20% більше, ніж у 2017 році. У 2019 планує досягти 20-відсоткового приросту кількості обслугованих відправлень.

Заснована у 2001 році ГК "Нова Пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії перевищує 3,3 тис. відділень у всій країні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА