19:17 07.08.2019

"Дочка" Arricano Real Estate Plc отримала перший транш кредиту Ощадбанку розміром $6,8 млн

2 хв читати
"Дочка" Arricano Real Estate Plc отримала перший транш кредиту Ощадбанку розміром $6,8 млн

ТОВ "Комфорт Маркет Люкс", що управляє київським торговельно-розважальним комплексом (ТРК) "Проспект" і є дочірньою компанією девелопера Arricano Real Estate Plc (Кіпр), 6 серпня отримало перший транш кредиту державного Ощадбанку (Київ) сумою $6,808 млн.

Згідно з повідомленням Arricano Real Estate на Лондонській фондовій біржі в середу, ТОВ "Комфорт Маркет Люкс" отримало перший транш кредиту після виконання умов кредитної угоди.

Як повідомлялося, ТОВ "Комфорт Маркет Люкс" 25 липня залучило кредит державного Ощадбанку сумою $19 млн терміном на 12 років.

За умовами угоди, перший транш кредиту розміром $7,125 млн буде видано на п'ять років. Наступні транші на загальну суму $11,875 млн банк видасть у разі виконання компанією умов кредитної угоди. Процентна ставка за кредитом становить 10,5%.

Перший транш Arricano має намір використати для погашення кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку, а інші буде спрямовано на фінансування будівництва ТРЦ Lukianivka в Києві.

Кредит забезпечується за рахунок іпотеки ТРЦ "Проспект", заставою акцій ТОВ "Комфорт Маркет Люкс" та іншими цінними паперами Arricano.

Arricano Real Estate Plc планує ввести в експлуатацію ТРК Lukianivka Mall на вул. Дегтярівській, 7 у Шевченківському районі Києва наприкінці 2020 року. Загальна орендована площа (GLA) об'єкта становитиме близько 47 тис. кв. м, площа ділянки під ним становить 4,14 га.

Arricano Real Estate Plc спеціалізується на будівництві торговельно-розважальних центрів, є одним із провідних девелоперів на ринку нерухомості України. Володіє і управляє п'ятьма ТЦ в Україні загальною площею 147,3 тис. кв. м: "РайON" і "Проспект" у Києві, "Сонячна галерея" в Кривому Розі, City Mall у Запоріжжі. Їй також належить 49,9% у ТРЦ Sky Mall (Київ).

Раніше повідомлялося про плани Arricano Real Estate Plc продати власні торговельно-розважальні комплекси "Сонячна галерея" і City Mall.

Чистий прибуток Arricano Real Estate Plc за 2018 рік становив $38,1 млн, що на 47,6% вище за показник 2017 року.

Станом на 7 серпня 2019 року Retail Real Estate O.U. разом із Dragon-Ukrainian Properties and Development Plc, Deltamax Group O.U., Юрієм Полдом і Рауно Тедеру є акціонерами Arricano Real Estate Plc. Кінцевим і мажоритарним бенефіціаром Arricano є Хіллар Тедер, який опосередковано володіє 55,04% голосуючих акцій. Його старшому синові Рауно Тедеру належать 15,82% акцій.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА