15:00 09.08.2019

Великий банківський бізнес не братиме участі в аукціоні з продажу "Промінвестбанку" - "Альфа-Банк"

1 хв читати

 "Альфа-банк" та інші великі гравці на банківському ринку не мають наміру брати участь в аукціоні з продажу акцій ПАТ "Промінвестбанк", звертаючи увагу на те, що його проведення суперечить європейським санкціям.

"Ми не бачимо можливості участі в аукціоні, який суперечить європейським санкціям. Згідно з цими санкціями, за жодних обставин, зокрема за рішенням суду, не можна стати власником акцій Промінвестбанку", - йдеться в коментарі президента АТ "Альфа-Банк" Олександра Луканова, переданого агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, це саме стосується і міжнародної інвестиційної холдингової компанії АBH Holding SA з головним офісом у Люксембурзі, акціонери і більшість топ-менеджерів якої мають європейське громадянство,

Київський апеляційний суд 1 серпня відкрив апеляційне провадження за скаргою ТОВ "Телерадіокомпанія "Жиса", пов'язаного з бізнесменом Ігорем Коломойським і його партнерами, на постанову Печерського райсуду Києва від 24 липня, якою було задоволено заяву російської державної корпорації ЗЕБ, дочірньою структурою якого є Промінвестбанк (ПІБ, Київ), і заборонено Державній виконавчій службі (ДВС) здійснювати будь-які дії з продажу 99,77% акцій ПІБу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА