13:08 12.09.2019

ПриватБанк презентував оновлену версію інтернет-банку "Приват24"

1 хв читати
ПриватБанк презентував оновлену версію інтернет-банку "Приват24"

ПриватБанк презентував оновлену версію інтернет-банку "Приват24" для користувачів додатка AppStore (iPhone) і Google Play (Android), яка зараз працює в тестовому режимі та почне впроваджуватися вже з вересня, повідомив член правління банку Сергій Харитич.

"Ми вже розпочинаємо процедуру заміни додатка нашим клієнтам, починаючи з вересня. Але, хто хоче, може сьогодні приєднуватися до тестування", - сказав Харитич на прес-конференції в Дніпрі у четвер.

За словами Харитича, за вісім місяців 2019 року кількість користувачів web і мобільної версій "Приват24" збільшилася до 9,8 млн осіб, при цьому щоденна кількість транзакцій становить майже 1,9 млн, зокрема, щодня здійснюють перекази з картки на картку 894 тис. осіб, поповнюють мобільний 499 тис. осіб, здійснюють оплату комунальних платежів 457 тис. осіб, ще 12 тис. користувачів здійснюють операції з обміну валюти.

Харитич також додав, що у додатка з'явиться новий дизайн.

Згідно з даними Нацбанку України, ПриватБанк на 1 липня 2019 року за розміром загальних активів (522,422 млрд грн) посідав перше місце серед 76 банків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА