12:10 10.10.2019

Зеленський: Ми будуватимемо аеропорти у 2020 р., і не лише в Дніпрі

1 хв читати
Зеленський: Ми будуватимемо аеропорти у 2020 р., і не лише в Дніпрі

Питання будівництва аеропортів - у пріоритеті на 2020 рік, заявляє президент України Володимир Зеленський.

"Ми будуватимемо в Дніпрі аеропорт. Ми нічого не відкладаємо: у 2020 році будуватимемо аеропорти. Й не лише в Дніпрі", - сказав він під час спілкування з журналістами в рамках прес-марафону в четвер у Києві.

За словами глави держави, в поточному проекті держбюджету коштів на будівництво аеропорту в Дніпрі може не бути, оскільки документ іще не фіналізовано, до нього не внесено всі правки.

"Ми домовилися, що ми - одна команда, і фінальний бюджет ми обговорюватимемо разом із міністром фінансів і прем'єр-міністром. Вони до мене ще не приходили з фінальним бюджетом", - наголосив Зеленський.

Президент також зазначив, що вже практично готовий звіт від незалежної комісії з питань будівництва моста в Дніпрі. Через тиждень він планує його отримати та розглянути, після чого буде готовий говорити про це будівництво з мером Дніпра Борисом Філатовим.

Як повідомлялося, в липні Зеленський пообіцяв, що в Дніпрі буде вирішено питання з реконструкцією міжнародного аеропорту. Після реконструкції нова ЗПС аеропорту відповідатиме сучасним стандартам, матиме довжину 2900 м з можливістю продовження до 3200 м. Для будівництва нової смуги на місці старої потрібно 1,5-2 роки, приблизна загальна вартість реконструкції - 2,9 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА