13:46 11.10.2019

"Нова пошта" запустила авіадоставку до 25 населених пунктів на заході та сході України

2 хв читати
"Нова пошта" запустила авіадоставку до 25 населених пунктів на заході та сході України

Група компаній "Нова пошта" з 10 жовтня запустила в комерційне використання послуги "Авіадоставка" для дев'яти населених пунктів (н.п.) Західної України та 16 н.п. на сході країни, йдеться в повідомленні компанії.

Доплата за послугу за стандартними тарифами - 30 грн за кілограм.

Нова послуга дає змогу забезпечувати доставку за добу між містами заходу та сходу України. "Наприклад, якщо відправити посилку до 15:00 у мукачівському відділенні, її доставлять до відділення Маріуполя до 18:00 наступного дня. Аналогічно, якщо відправляти за маршрутом Запоріжжя-Самбір. Рейси виконуються за маршрутом Львів-Дніпро-Львів з понеділка по п'ятницю щотижня", - наголошується в повідомленні.

Клієнт отримує гарантовану доставку наступного дня. Якщо компанія не встигне доставити вчасно, клієнт отримає компенсацію повної вартості доставки.

Замовити послугу авіадоставки посилок до 30 кг можна у відділеннях, при цьому відправлення здійснюватимуться тільки в буденні дні.

"Додавання авіатранспорту в процес доставки створює новий стандарт на ринку й забезпечує новий позитивний досвід для наших клієнтів", - коментує впровадження нової послуги директор "Нова пошта" Олександр Бульба.

Наразі замовити послугу "авіадоставка" можна у відділеннях дев'яти населених пунктів західної України (Львів, Мукачево, Ужгород, Дрогобич, Мостиська, Новояворівськ, Самбір, Стрий і Червоноград) та 16 міст сходу і півдня країни (Дніпро, Запоріжжя, Кам'янське, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Маріуполь, Миколаїв, Новомосковськ, Павлоград, Полтава, Сєверодонецьк, Слов'янськ, Суми, Харків, Херсон).

У планах "Нової пошти" - розширювати географію авіадоставки.

Як повідомлялося, 20 вересня 2019 року "Нова пошта" відкрила у Львові свій третій інноваційний термінал під назвою ЛЕО.

Група "Нова пошта" надає клієнтам повний спектр логістичних і пов'язаних із ними послуг. До неї входять українські та зарубіжні компанії, зокрема "Нова пошта", "НП Логістик", "Пост Фінанс" і "Нова Пошта Інтернешнл".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА