12:19 29.10.2019

Інвестиційний форум відкрився в Маріуполі

2 хв читати
Інвестиційний форум відкрився в Маріуполі

Перший інвестиційний форум "RE:THINK. Invest in Ukraine" з ініціативи президента України Володимира Зеленського та за підтримки Кабінету Міністрів України відкривається 29 жовтня в Маріуполі.

"Уперше в Маріуполі збираються президент України, прем'єр-міністр, представники уряду та місцевої влади, українські та міжнародні інвестори, представники посольств і бізнесу", - наголошується в прес-релізі організаторів форуму.

На "RE:THINK. Invest in Ukraine" присутні: інвестори та представники з понад 45 країн світу; більше ніж 100 СЕО, які безпосередньо ухвалюють інвестиційні рішення; понад 70 компаній зі світовим ім'ям; більш як 20 офіційних делегацій на чолі з міністрами та послами з Литви, Данії, Швеції, Великої Британії, інших країн ЄС, Швейцарії, Японії, США та Канади.

У форумі беруть участь представники 17 міжнародних організацій, зокрема: European Commission, IFC, World Bank, EBRD, European Investment Bank in Ukraine.

У рамках Першого інвестиційного форуму буде підписано низку меморандумів, серед яких: меморандум про взаєморозуміння з регіонального дорожнього фінансування України між ЄБРР та Кабінетом Міністрів України; меморандум про взаєморозуміння з підготовки українських залізниць до первинних публічних пропозицій між ЄБРР, Міністерством інфраструктури України та АТ "Укрзалізниця", меморандум про взаєморозуміння між ЄБРР і НЕК "Укренерго" з підготовки інвестиційного проекту створення енергетичного сховища.

Також відбудеться підписання Протоколу про наміри між урядом Франції, Європейським інвестиційним банком та Маріупольською міською радою з розвитку інфраструктури подачі та очищення води в Маріуполі на EUR100 млн.

На панелі про історії успіху представлені компанії, які загалом інвестували в Україну $1,4 млрд і планують подальші вкладення.

На спеціальній події в рамках інвестиційного форуму стартапери матимуть можливість представити свої ідеї президенту України. П'ять відібраних стартапів у двохвилинному "пітчі" представлять президенту Зеленському свої ідеї розвитку регіону.

Крім основної програми, в рамках форуму також відбудеться відкриття Української академії лідерства, молодіжна панель "Кожне завтра розпочинається вже сьогодні. Україна майбутнього потребує української молоді", відкриття Офісу проектів Представництва ЄС за участю президента України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

Збитки навколишньому середовищу від атаки РФ на ДніпроГЕС уже становлять приблизно 140 млн грн - глава Міндовкілля

Україна отримає EUR100 млн кредиту Банку розвитку Ради Європи на проєкт "єВідновлення"

АЗК "Укрнафта" працюють без світла на сході й півдні країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА