15:56 31.01.2020

"Нова Пошта" побудує логістичне депо у Білій Церкві поблизу Києва

2 хв читати
"Нова Пошта" побудує логістичне депо у Білій Церкві поблизу Києва

 Група компаній "Нова Пошта" побудує логістичне автоматизоване депо площею 4 тис. кв. м у Білій Церкві (Київська обл.), йдеться в повідомленні холдингової компанії українського підприємця Василя Хмельницького UFuture.

"У вівторок, 4 лютого, відбудеться закладення пам'ятної капсули на місці будівництва нового логістичного автоматизованого депо компанії "Нова Пошта" на 4 тис. кв. м", - зазначено в повідомленні.

Як повідомлялося, "Нова Пошта" у 2020 році планує інвестувати в розвиток інфраструктури $100 млн: запустити другу чергу Київського інноваційного термінала; побудувати чотири великі інноваційні центри з автоматизованою сортувальною системою у Броварах, Дніпрі, Одесі та Харкові; побудувати перший вантажний термінал з роботизованою системою сортування палет і великогабаритних вантажів, модернізувати відділення та впровадити нове обладнання для підвищення швидкості обслуговування клієнтів. Крім того, велика частина інвестицій буде спрямована на інформаційні технології та розвиток мобільних сервісів.

У 2019 році "Нова Пошта" спільно з транспортною авіакомпанією "Елерон" розпочала тестову реалізацію проекту авіадоставки відправлень.

Загалом компанія за минулий рік доставила 212 млн од. відправлень, що на 22% більше, ніж у 2018 році.

Заснована в 2001 році ГК "Нова Пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії нараховує понад 6 тис. відділень у всій країн.

UFuture - холдингова компанія українського підприємця Василя Хмельницького, яка об'єднує його бізнес- та соціальні проекти. Має диверсифікований портфель активів у сфері нерухомості, інфраструктури, промисловості, відновлюваної енергетики, фармацевтики та IT. Вартість активів UFuture оцінюється в $550 млн. Загальна капіталізація бізнесів, в які вона інвестувала, перевищує $1млрд.

До складу групи входять девелоперська компанія UDP, індустріальний парк "Біла Церква", міжнародний аеропорт "Київ" ім. Сікорського, оператор зовнішньої реклами "РТМ-Україна", а також інноваційні бізнеси: UDP Renewables (створює під ключ і розвиває під своїм управлінням сонячні електростанції), фармацевтична компанія "Біофарма", інноваційні парки UNIT.City та LvivTech.City.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА