12:31 14.02.2020

"Нова Пошта" не планує припиняти доставку до/з Китаю

2 хв читати
"Нова Пошта" не планує припиняти доставку до/з Китаю

"Нова Пошта Інтернешнл" (входить до групи компаній "Нова Пошта") не планує припиняти доставку відправлень до/з Китаю, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі компанії.

"Що стосується посилок із Китаю, то вони доставляються в звичайному режимі. Для цього клієнтам під час замовлення з Aliexpress необхідно зазначити сервіс доставки Aliexpress Standard Shipping й обрати найближче відділення "Нової пошти" з переліку доступних", - зазначили в компанії.

Водночас, за інформацією "Нової пошти", доставка відправлень з України до Китаю може затримуватися з вини китайської сторони.

"Відправлення, що прямують із України до Китаю, ми зі свого боку доставляємо як і раніше, але локальна доставка в межах самого Китаю може відбуватися із затримками. Це пов'язано з обмеженнями роботи китайських компаній у зв'язку з коронавірусом. Ми попереджаємо своїх клієнтів про можливі затримки під час відправлення посилок", - повідомили в компанії.

У "Новій пошті" також наголосили, що зазвичай у січні-лютому знижується кількість посилок із Китаю, що пов'язано зі святкуванням у цій країні новорічних свят, під час яких знижується бізнес-активність у країні.

"Також відомо, що через ситуацію з коронавірусом деякі постачальники відвантажують товари із затримками. Тому поки що складно проаналізувати, як вплинув коронавірус на обсяги посилок із Китаю", - зазначають у "Новій пошті".

Як повідомлялося, раніше, з 11 лютого 2020 року "Укрпошта" призупинила прийом відправлень до Китаю у зв'язку зі значним скороченням авіарейсів через спалах коронавірусу. При цьому компанія взяла на себе зобов'язання доставити всі прийняті до 11 лютого 2020 року відправлення, зазначивши, що загальні терміни доставки може бути змінено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА