18:52 19.03.2020

SkyUp не заробляє на спецрейсах і не отримувала інформації про виділення коштів урядом для повернення українців із-за кордону

2 хв читати
SkyUp не заробляє на спецрейсах і не отримувала інформації про виділення коштів урядом для повернення українців із-за кордону

Авіакомпанія SkyUp не заробляє на квитках на спеціальні рейси для повернення українців із-за кордону, йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті авіакомпанії в четвер.

"На момент публікації цього поста SkyUp Airlines не отримувала інформації ні щодо погодження виділення асигнувань із резервного фонду бюджету, ні щодо надання компанії коштів із зазначенням конкретних сум на здійснення спецрейсів для повернення українців із-за кордону", - наголосили в авіакомпанії.

Як зазначають в авіакомпанії, вартість квитків встановлена за найнижчим тарифом, який авіакомпанія може застосувати, щоб відшкодувати витрати на виконання рейсів. Для деяких рейсів, за інформацією SkyUp, авіакомпанія навіть не покриває собівартість.

"Компанія не заробляє на спецрейсах. SkyUp не виконує їх власним коштом, але ще раз наголошуємо - не заробляє на цьому. Ми співпрацюємо з державою - надаємо наші літаки, рейси виконують наші екіпажі, роботу яких компанія оплачує самостійно. Пасажири сплачують тільки за організацію перельоту", - наголосили в авіакомпанії.

Згідно з даними авіакомпанії, всі спецрейси, які виконає SkyUp, можна умовно розділити на чотири групи: рейси тривалістю до двох, трьох, чотирьох і більше чотирьох годин. Середній розмір витрат компанії на один круговий рейс (round trip) - стартує від EUR20 тис.

При цьому для всіх пасажирів кожного рейсу SkyUp встановила єдину ціну на квиток із урахуванням одиниці зареєстрованого багажу вагою до 23 кг.

Як повідомлялося, Міністерство інфраструктури України розрахувало необхідне фінансування для здійснення евакуації українців авіасполученням. На евакуацію 35,479 тис. громадян України за допомогою виконання 175 авіарейсів виділять асигнування з резервного фонду держбюджету на суму $4,162 млн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

Збитки навколишньому середовищу від атаки РФ на ДніпроГЕС уже становлять приблизно 140 млн грн - глава Міндовкілля

Україна отримає EUR100 млн кредиту Банку розвитку Ради Європи на проєкт "єВідновлення"

АЗК "Укрнафта" працюють без світла на сході й півдні країни

Мінекономіки очікує узгодження Плану України Брюсселем протягом кількох тижнів

Дефіциту електроенергії немає, "Укренерго" довелося обмежувати ВДЕ - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА