17:17 13.05.2020

За період карантину Нова пошта доставила українцям понад 32 тисячі посилок з медикаментами

2 хв читати

Перші підсумки роботи сервісу поштової доставки медикаментів з аптек і онлайн-магазинів демонструють великий попит серед українців на цю послугу.
Протягом першого місяця дії послуги — з 10 квітня, коли було опубліковано урядове рішення про дозвіл поштового пересилання медикаментів, до 10 травня — Нова пошта надіслала одержувачам понад 32 тисячі відправлень із медичними препаратами. 
24% посилок, що становить 7 651 відправлення, були доставлені в села та невеликі селища. 36% (11 591 посилка з ліками) — це замовлення жителів міст. Інші 40% посилок були доставлені одержувачам у Києві й обласних центрах — 12 836 відправлень.
«Разом із нашими партнерами, серед яких уже більш ніж півтора десятка великих продавців медикаментів, ми створили сучасний сервіс, що дозволяє покупцям швидко та зручно замовити онлайн потрібні їм медичні препарати й одержати їх, залишаючись вдома. Перший досвід таких поштових доставок показав величезну затребуваність цього сервісу в невеликих селах і селищах, де люди відрізані від якісного медичного сервісу та ліків: доступ до інтернету та сервіс Нової пошти дозволили їм вибирати та одержувати потрібні ліки оперативно й за найкращу ціну», — прокоментував Олександр Бульба, СЕО Нової пошти.
До сервісу Нової пошти з доставки медикаментів приєдналися найбільші спеціалізовані агрегатори, а також інтернет-представництва традиційних мережних аптек, таких як «Аптека 911».
На сайті Нової пошти створено спеціальний розділ із повним переліком партнерів – продавців медикаментів. У них можна замовити ліки з доставкою кур'єрами Нової пошти до дверей вашої оселі, у найближче відділення або поштомат Нової пошти.
Замовлення можна оплачувати онлайн на сайтах продавців або в додатку Нової пошти, банківською карткою або готівкою безпосередньо під час одержання у відділенні, а кур'єри «Нової пошти» приймають для оплати доставки і готівку, і банківські картки. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА