14:29 20.05.2020

Райффайзен Банк Аваль та Visa запускають сервіс для віртуальних платіжних карт у Viber

1 хв читати
Райффайзен Банк Аваль та Visa запускають сервіс для віртуальних платіжних карт у Viber

Райффайзен Банк Аваль (Київ) і платіжна система Visa запускають в Україні новий сервіс ON Money для випуску та обслуговування віртуальних платіжних карт на платформі месенджера Viber, повідомила прес-служба Visa в середу.

Згідно з повідомленням, карти ON Money можна використовувати для оплати товарів та послуг і за допомогою платіжних гаманців Apple Pay і G Pay, і в інтернеті.

При цьому уточнюється, що отримати платіжну карту ON Money може кожен користувач Viber, зареєстрований на телефон українського оператора зв'язку. Карта стає доступною для користування миттєво.

"Сервіс вже доступний для більше ніж 2 млн наявних клієнтів Райффайзен Банку Аваль і незабаром буде доступний для всіх", - навела прес-служба Райффайзен Банку Аваль слова директора департаменту продуктів для приватних клієнтів Олексія Пузняка.

Прес-служба уточнила, що послуги надаються в рамках ліцензії Нацбанку України на випуск і обслуговування електронних засобів.

Райффайзен Банк Аваль засновано в 1992 році. Найбільші акціонери - Raiffeisen Bank International з 68,28% акцій та ЄБРР із 30%.

Згідно з даними НБУ, на 1 січня 2020 року за розміром загальних активів Райффайзен Банк Аваль посідав 5-те місце (95,158 млрд грн) серед 75 банків у країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА