12:15 15.11.2019

Райффайзен Банк Аваль внесе заставу за голову правління Писарука

1 хв читати
Райффайзен Банк Аваль внесе заставу за голову правління Писарука

Райффайзен Банк Аваль (Київ) внесе заставу за голову правління фінустанови Олександра Писарука у зв'язку з тим, що суд обрав такий запобіжний захід, повідомила прес-служба банку.

"Сьогодні Вищий антикорупційний суд України (ВАКС) ухвалив рішення про обрання запобіжного заходу для Олександра Писарука у вигляді застави. Райффайзен Банк Аваль повідомляє, що виконає всі необхідні дії щодо внесення застави згідно з вимогою суду", - повідомляється на сайті банку.

За словами голови наглядової ради Райффайзен Банку Аваль Мартіна Грюля, слова якого наводить прес-служба, Писарук і надалі працюватиме на посаді голови правління Райффайзен Банку Аваль.

"Ми переконані, що всі підозри про неправомірні дії буде знято з пана Писарука найближчим часом і що він завжди дотримувався найвищих професійних та етичних стандартів, працюючи і у Райффайзен Банку Аваль, і протягом багатьох років у МВФ та інших міжнародних інституціях", - сказав Грюль.

Як повідомлялося, ВАКС обрав запобіжний захід екс-першому заступнику голови НБУ Писаруку, якого НАБУ вважає одним із головних підозрюваних у справі про видачу 1,2 млрд грн стабкредиту VAB Банку, у вигляді застави 5 млн грн без тримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА