13:56 03.09.2020

"Нова пошта" підтримала інформкампанію НБУ щодо протидії платіжному шахрайству

1 хв читати
"Нова пошта" підтримала інформкампанію НБУ щодо протидії платіжному шахрайству

Логістична компанія "Нова пошта" стала партнером інформаційної кампанії протидії платіжному шахрайству, ініційованої Національним банком України (НБУ).

Як зазначається в повідомленні компанії, останнім часом в Україні спостерігається зростання випадків шахрайства.

"Ми завжди просимо не передавати третім особам пароль від мобільного застосунку і секретних кодів, користуватися послугами післяплати та надійної купівлі під час купівлі в інтернеті. Але, на жаль, останнім часом зловмисники лише активізувалися. Саме тому ми вирішили заявити про це голосно та провести інформаційну кампанію, за допомогою якої привернути увагу до цієї проблеми, щоб уберегти наших клієнтів", - коментує ініціативу СЕО "Нової пошти " Олександр Бульба.

"Нова пошта" запустила у своїх соцмережах і на YouTube-каналі фановий відеоролик з порадами для привернення уваги громадськості до правил безпеки. В ролику знялася відома актриса, Ніна Набока, зігравши роль сучасної та прогресивної бабусі, яка ділиться порадами про безпеку зі своєю подругою.

Інформаційна кампанія "Нової пошти" також передбачатиме публікації в ЗМІ та соціальних мережах, навчальні відеоролики, комікси, плакати у відділеннях та інші активності.

У компанії закликають клієнтів бути пильними й дотримуватися правил особистої інформаційної безпеки.

Мета інформаційної кампанії "#ШахрайГудбай" - навчити українців основних правил безпеки безготівкових і онлайн-платежів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА